Pored najboljih pica, u MIRISU DUNJA možete probati široki spektar domaćih nacionalnih jela (teletina pod sačem sa krompirom, specijalitet «mirisa dunja», razna pečenja, roštilj, i još mnogo đakonija).

U ponudi je širok asortiman pića, a najpopularnija su domaća vina i rakija kojima nema ravnih u krugu od 500km. Redovni gosti u restoranu se osećaju veoma opušteno, a među njima ima dosta poznatih ličnosti iz javnog života – političara, sportista i muzičara. Tako da se nemojte čuditi, ako vam društvo za susednim stolom pravi Zdravko Čolić ili Željko Samardžić.

Zasebnu celinu predstavlja KONOBA u kojoj se uz pucketanje vatre u kaminu, Vaše prijatelje i našu prijatnu uslugu, možete odmoriti od gradske vreve (od 19 do 02h).
  • Gostima, koji kod nas borave, nudimo popust u nacionalnoj kući, ili po dogovoru, kompletan pansion.
  • Vršimo i kućnu dostavu kompletnog menija.

Pružamo mogućnost i grupnih poseta, tipa organizacije odmora poslovnih prijatelja, svečanih večera, venčanja, rekreativnih nastava u prirodi, sindikalnih organizacija, ekskurzija i sl. Kapacitet restorana je do 60-70 mesta (a u letnjem periodu se koristi i terasa, koja ima još 80 mesta).

Konoba se takođe izdaje u iste namene i ima kapacitet do 35 mesta. Konoba često gosti i neke od najpoznatijih likovnih kolonija na Zlatiboru.